Maggots found in Pampers diapers

A new video is circulating the web that claims that maggots reside in diapers that have been manufactured by Pampers.

The video originates from The Netherlands, and you can hear the female say – do you see the maggot.

Now it is uncertain if this is just a prank, but I do recommend all caretakers or parents to investigate the diaper before you use it on your baby.

The text that is used in the Dutch video;

Na dat ik meedere verhalen video's en foto's had gezien van moeders, die maden hadden gevonden in hun luiers van PAMPERS! Heb ik ze vandaag ook welkom mogen heten! Dus de luiers van het merk PAMPERS zitten gewoon maden in! Ik kan me hele lade leeg halen want die ga ik natuurlijk niet meer gebruiken. Wel ga ik morgen even langs de arts aangezien mijn dochtertje van 6 weken PAMPERS gebruikt en die beesten dus naar binnen kunnen kruipen wil ik het zekere voor het onzekere en laat ik haar maar even binnenste buiten keren! En wat PAMPERS betreft, ga ik hier maar even een melding van maken en ik wil geen pak luiers ervoor terug maar me geld!!!!

The video

Source of the video: https://www.facebook.com/anissa.bakker.1/videos/305674769789978/

Share This Message