Radio Decibel gehackt

Radio Decibel is doelwit geworden van een cyber attack. Op PasteBin is er een bestand te vinden met gebruiker gegevens van de radio decibel website. De gegevens zijn van administrators en leden van de website.

Het bestand is op 11 augustus geupload. 

Radio Decibel is een legende in radioland. Op initiatief en onder leiding van Bas Emons werd eind 2007 in samenwerking met de oorspronkelijke oprichters van het legendarische Decibel Radio 96.2 FM uit Amsterdam een officiële en succesvolle 'legale' herstart gemaakt.

 
Radiosterren als Jeroen van Inkel, Adam Curry, Rob van Someren en Daniël Dekker zetten hun eerste schreden op het radiopad bij deze voormalige Amsterdamse piratenzender en zorgden voor een revolutie in radioland door muziekkeuze en wijze van presenteren. Radio Decibel (The Original) bouwt hier op voort. 

 

 

CWZ CYBERWARZONE heeft ze vandaag een mail gestuurd om ze op de hoogte te brengen van de lek. Hopelijk doen ze er wat mee.

Inmiddels is het bericht op Twitter rondgegaan.

Published by:

CWZ's picture

Name
Reza Rafati

Information
I am the founder of Cyberwarzone.com and I focus on sharing and collecting relevant cyberconflict news., The goal of Cyberwarzone is to provide the world a portal with global cyberwar information. The effort in getting this cyberwarfare information is hard. But as the internet is growing we need to get an global cyberwar & cybercrime monitoring system., By the people and for the people. We will be gathering information about Cybercrime, Cyberwarfare and hacking. LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/reza-rafati-%E2%99%82/1a/98b/197

Country
The Netherlands

My website
Cyberwarzone.com

Twitter:
http://twitter.com/#!/cyberwarzonecom